Lapua

Linie record de gloanțe Lapua Scenar au fost introduse pentru prima dată la mijlocul anilor 1980, și a făcut imediat un nume de marca pentru ele însele.

Rws

Cartușele RWS au o lunga istorie de experiență în dezvoltarea și producția acestora, de aceea nu este surprinzător, că lansarea lor de piață a avut un succes neegalat peste tot în lume.

Norma

Pentru mai mult de 100 de ani, regula de aur la Norma a fost precizia și calitatea. Progresul se întinde de la gloanțele cu cămașă din oțel pana la cele de precizie din ziua de astazi, facand din Norma un lider pe piata mondiala.

Rotweill

RUAG Ammotec este o companie specializată în produse pirotehnice de înaltă calitate pentru piețele militare și civile dar in acelasi timp si pentru industrie.

Winchester

Winchester Ammunition produce munitie pentru toate activitățile de tragere, inclusiv muniție de vânătoare, tir și muniție țintă, dar și muniție de apărare.

Sako

Efectuarea de puști și cartușe este o chestiune de mândrie, la fel de mult cum este vorba de a oferi cel mai bun cartuș și pușcă care imbina se dibacia cu performanța, celui care a tras.