Gratar de vanat

Pentru gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli,carnea de vanat se tine in bait pentru a se fragezi si dupa aceea, o putem prepara.

Porumbel umplut

Pentru porumbel umplut cu garnitura de cartofi porumbeii curatati se pun la fiert 40 de minute. Cei sase cartofi se curata, se taie in felii mai groase.

Friptura de iepure

Pentru friptura de iepure cu smantana si usturoi se frige iepurele la tava. Cand este gata, se scoate din tava si se tine la cald, acoperit. Se scurge untul care a servit la fript.

Tocanita de iepure vanat

Tocanita de iepure vanat este o delicioasa reteta. Pentru a pregati aceasta mancare cu carne de vanat va trebuie circa 1 kg de carne.

Fazan la cuptor

Fazanul se curata, apoi portocale si lamai rondele, catei de usturoi zdrobiti, ceapa taiata si condimente. Se toarna vin rosu si se lasa la marinat in frigider timp de minim 24 de ore.

Prepelita caramelizata

Prepelita caramelizata cu spuma de cartofi sau cunoscuta ca si "caille caramélisée à la mousse de pomme de terre à gratin" este o reteta delicioasa.

Iepure cu legume

Curatam legumele, le taiem bucati mai mari, ungem o tava cu putin ulei si le asezam amestecate. Usturoiul nu l-am mai curatat , cateii i-am pus intreg.

Friptura de caprioara

Friptura de caprioara va fi o cina delicioasa. Carnea frageda scoasa de la bait si servita alaturi de niste galbiori, va fi un adevarat deliciu culinar.